Monday, March 3, 2014

And The Oscar goes to...








                      Luni dimineață,  la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, a avut loc ce-a de-a 86-a gală a premiilor Oscar. Cei care au reușit să facă noapte albă au aflat primii câştigătorii celor mai importante premii oferite în industria cinematografică.

                     

                     Am reușit să stau trează destul de mult și am remarcat că ediția de anul acesta a avut un ușor iz politic dar chiar și așa trebuie să recunosc că toate interpretările şi toate filmele nominalizate s-au ridicat la cele mai înalte standarde.

                     

                   Drama istorică „12 ani de sclavie“ a fost recompensată cu premiul Oscar pentru Cel mai bun film și, deși îmi pare rău pentru DiCaprio, ştim prea bine că McConaughey a meritat acel Oscar pentru cel mai bun actor. 

                

                    Previzibile  au fost Oscarurile pentru Cate Blanchett şi Jared Leto, scenariul original al filmului Her, la fel şi mulţimea de premii tehnice acordate SF-ului Gravity.  Surprizele au venit din rândul filmelor care au mers acasă fără niciun premiu. (Captain Phillips, Philomena, Nebraska, The Wolf of Wallstreet, American Hustle)

                  

                   Ca în fiecare an, aparițiile vedetelor de pe covorul roșu sunt principala atracție pentru spectatori și critici de modă din întreaga lume așa că am ales pentru voi câteva dintre cele mai reușite ținute dar și câteva dintre cele mai puțin inspirate look-uri de la Hollywood. 



 Lupita Nyong'o are parte de un Cinderella moment , purtând o rochie Prada albastru pastel, personalizată, cu decolteu adânc și bijuterii Fred Leighton




Charlize Theron îți taie răsuflarea cu o rochie neagră, Christian Dior.





Angelina Jolie strălucește într-o rochie semnată Elie Saab Couture




Cate Blanchett este foarte frumoasă în rochia sa romantică cu paiete by  Armani Privé




Sandra Bullock arată minunat într-o creație Alexander McQueen




Kate Hudson a atras toate privirile cu această rochie albă, exclusivistă by Atelier Versace 




Jennifer Lawrence emană foarte multă eleganță și demonstrează că este o starletă în adevăratul sens al cuvântului  în această rochie marca Dior




Amy Adams poartă o rochie perfectă Gucci Couture, accesorizată cu bijuterii Tiffany




Anna Hathaway a ales o rochie neagră din mătase, Gucci, și bijuterii Neil Lane


          


Julia Roberts a ales dantela anul aceste și i se potrivește perfect. Actrița poartă o rochie Givenchy Haute Couture              



                     


Jessica Biel a făcut senzație înt-o creație  marca Chanel Couture, accesorizată cu bijuterii Tiffany&Co




   Printre cele mai puțin inspirate ținute de la Hollywood, s-au numărat Meryl Streep, care a ales o ținuta corectă din punct de vedere vestimentar însă nu s-a ridicat la strălucirea cu care actrița în vârstă de 65 de ani și-a obișnuit publicul. Aceasta a purtat o ținută clasică alb-negru fomată din fustă neagră și bluză crem căzută pe un umăr.

 



Nici Penelope Cruz nu a reuşit să impresioneze în rochia ei roz Giambattista Valli. Centura neagră a fost considerată prea dură pentru a se asorta cu rozul diafan al ţinutei, iar jumătatea de pelerină a ţinutei nu a fost deloc inspirată




Cea mai mare dezamăgire a fost se pare rochia Annei Kendrick, actrița din Twilight, care a ales un model de rochie cel puţin ciudat: broderia cu flori roşii din talie şi-a asortat-o cu un clutch, dar fără nici o legătură cu decolteul ei asimetric, sau cu crăpătura din faţă a rochiei.


Lady Gaga a surprins pe toată lumea cu apariţia ei "cuminte". Obişnuiţi să o vedem în creaţii deosebit de excentrice, cântăreaţa a purtat de această dată o rochie roz metalic Versace, "asezonată" cu o eşarfă din mătase, considerată de către critici prea banală.






               Asta a fost tot despre gala premiilor Oscar de aseară. Voi ați reușit să urmăriți ceva din marele spectacol? Ah, am uitat să vă spun că m-am amuzat copios la glumele lui Ellen DeGeneres, gazda show-ului de aseară chiar dacă mulți au considerat-o plictisitoare. Cred ca cel mai greu rol din carierele vedetelor de la Hollywood este cel de gazda la Premiile Oscar. După părerea mea, s-a descurcat de minune! 


               Sper ca v-au plăcut ținutele vedetelor și că premiile au ajuns la cei pe care și voi îi simpatizați, pentru că in cele din urmă a fost un joc cinstit. Cei mai buni au câștigat! Aștept părerile și comentariile voastre în care să îmi spuneți care a fost ținuta sau filmul vostru preferat de aseară.



Pe curând, 

Love, C



No comments :

Post a Comment

You may also like...