Wednesday, February 26, 2014

Sarah Jessica Parker și dragostea pentru pantofi




      Au trecut aproape 10 ani de când ultimul episod din Sex and the City era difuzat pe HBO, dar femeia care a făcut Manolo Blahnik un nume de uz casnic nu dă semne că ar dori să agațe tocurile in cui prea curând. Pentru Sarah Jessica Parker, 2014 a văzut deja o colaborare cu site-ul de bijuterii We the Adorned și o linie Hallmark. În această săptămână, Parker aduce expertiza ei  la o linie de pantofi, genți de mână, și un trench, cu Blahnik CEO George Malkemus, exclusiv pentru Nordstrom. BAZAAR a vorbit cu Sarah Jessica Parker și Malkemus despre inspirația pentru colecție, pantofii de vis ai copilăriei si viitorul lui Carrie Bradshaw. Actrița a declarat că pasiunea pentru pantofi este mai mult o pasiune a lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de ea, fiind mult mai nechibzuit și un mai mare consumator de pantofi decât ea. Sarah povestește ca nu a avut o copilărie plină de răsfățuri, așa că își permitea decât două perechi de pantofi pe an. Una la începutul anului școlar și încă una în fiecare primăvară. 





  Inspirația pantofilor SJP Collection se află undeva la sfârșitul anilor ‘70,  începutul anilor ‘80, 57th Street, 59th Street, in foarte multe culori îndrăznețe și strălucitoare. Sunt exact genul de tocuri sexi si sofisticate, platforme care ar face orice fată să leșine. 





Intrebată dacă si fetele sale au moștenit pasiunea pentru pantofi , Sarah a răspuns afirmativ, povestind cum micuțele sunt foarte pasionate de pantofi și modă și cum mereu se preocupă de hainele pe care urmează să le poarte. 







   Pentru toti fanii Sex and the City care doresc să știe dacă Sarah Jessica Parker are de gând să încalțe din nou pantofii lui Carrie Bradshaw, aceasta a spus că momentan nu a existat nicio discuție de acest gen.

  Trebuie să vă mărturisesc că eu sunt un mare fan al serialului Sex and The City și am urmărit deja de câteva ori toate sezoanele si filmele. Mă întristează că nu există încă discuții despre Sex and The City 3 dar cine știe, poate că în viitorul apropiat lucrurile se vor concretiza.
Sper ca v-a plăcut articolul despre Sarah Jessica Parker și noua ei colecție de pantofi. Voi ati urmărit serialul? Dar filmele? Aștept comentariile și părerile voastre. :)



Love, C

No comments :

Post a Comment

You may also like...