Monday, February 24, 2014

Moschino, I'm loving it.


          Joi seara, designerul american Jeremy Scott a lansat prima sa colecție ca si director de                     creație pentru casa de modă italiană, Moschino, la Săptămâna Modei de la Milano. 








        

        Ținutele din această colecție sunt insiprate din produsele lanțului de restaurante fast-food McDonald's sau chiar din uniformele specifice angajaților.  Designerul nu s-a oprit doar la piese vestimentare inspirate de McDonald's, ci a continuat să surprindă cu haine și accesorii cu Sponge Bob, Snoopy sau cu prințul ambalajelor berii Budweiser și a celor mai celebre mâncăruri de tip junk-food din lume.  









Modelele care au urcat pe podium pentru Moschino în timpul show-ului de la Milano au fost luminoase, pline de culoare, jucăușe si bineînțeles, complet neașteptate. 







              Cel mai comentat aspect de până acum a fost faptul că designer-ul realizează o ținuta inspirată din uniforma unui angajat la McDonald's și o vinde cu câteva mii de dolari în timp ce, angajatul abia își permite un trai decent. Rochiile Moschino se vând in medie cu 2000$, iar un pulover din noua colecție se vinde deja cu prețul de 780$. Un angajat de la McDonald's câștigă lunar 1100$. 











Vouă cum vi se pare noua colecție Moschino? Vă place? Lasați-mi un comentariu în care să îmi împărtășiți părerile voastre. 


Love, C


 



No comments :

Post a Comment

You may also like...