Friday, February 28, 2014

Goodbye winter






                Goodbye February. Goodbye winter. Teoretic astăzi este ultima zi de iarnă. Yuhuuu!!! Sper că în curând ne vom bucura de zile calde și însorite. Urmează luna femeilor, luna răsfățurilor și a cadourilor, sunteți pregătiți? Noi fetele cred că suntem foarte pregătite să desfacem cadouri și să ne bucurăm de zilele ce urmează dar întrebarea este cât de pregătiți sunt baieții să ne aducă primăvara la ușă sau să ne-o prindă in păr. :) Asta vom afla în zilele ce urmează cu siguranță, însă nici noi fetele nu trebuie să uităm de mamele, colegele sau prietenele noastre.
        Un ghiocel sau deja faimosul șnur împletit cu ață alb-roșie, va smulge mâine multe zâmbete așa că nu ezita să îl oferi și tu celor dragi. 


Micile gesturi contează! :)



               Am ales să postez câteva poze cu un outfit lejer, compus dintr-o bluza army, un t-shirt lejer, blugi și ghete cu ținte din metal. Nu știu dacă voi sunteți fani căciuli/beanies însă trebuie să vă spun că eu am deja vreo 7, așa că ma veți mai vedea și pe viitor purtându-le. Desigur sunt și persoane care nu agreează acest trend al fesurilor ca și accesoriu și nu ca necesitate pe timpul iernii, dar cum vremea de afară nu e încă foarte prietenoasă eu cred ca fesurile pot fi încă purtate. Încurajez și transformarea lor în accesoriu vestimentar atât timp cat există o limită și nu vom purta fesuri vara, în cele mai caniculare zile doar pentru a fi la modă.















    




      

            Aștept să îmi scrieți pe unde sau cum v-a prins primăvara și nu uitați să zâmbiți cât mai mult. Inconjurați-vă de oameni a căror companie vă face bine și vă înseninează ziua. Fiți pozitivi si plini de good vibes. E calea cea mai sigură spre fericire. Dacă v-a plăcut outfit-ul meu, la sfârșitul post-ului veți găsi brand-ul  hainelor sau link-uri spre produsele care pot fi comandate.           

O primăvară pe placul vostru!
Love, C






  


Jacket - H&M

T-shirt - H&M

Pants - ZARA

Boots - GLOW

Beanie - HERE



No comments :

Post a Comment

You may also like...